Handelsvilkår

 • E-MÆRKET WEBSHOP 

Hos HomeX.dk opfylder vi naturligvis alle lovgivningen krav til en webshop - derfor har vi også valgt at blive e-mærke certificeret af e-handelsfonden.

Udover at vores e-mærke certificering giver dig tryghed for, at vi opfylder lovgivningens krav, så giver det også dig som kunde adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling, når du handler hos os. Du kan se vores certifikat her.

 

 • PRISER

Alle priser på denne hjemmeside er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms. 

Vores leveringsområde er Danmark med undtagelse af Færøerne og Grønland. Vores fragtpriser er: 

Ved ordrer op til kr. 995,-:

 • Til Pakkeshop kr. 35,-
 • Hjemmelevering kr. 39,-
 • Firmalevering kr. 35,-

Ved ordrer over kr. 995,-:

 • Gratis levering 

 

 • BETALING

Du har følgende betalingsmuligheder:

Dankort, Visa Dankort og øvrige kreditkort
Vi opfylder naturligvis alle lovgivningsmæssige sikkerhedskrav til betaling me dDankort, VisaDankort og andre kreditkort. Alle oplysninger sendes af sikkerhedsmæssige årsager krypteret til PBS. Vi hæver først din kortbetalingen, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. I vores webshop kan du benytte følgende kort:

 • Dankort, VisaDankort, Visa, Visa Electron, eDankort, MasterCard, JCB, American Express, Diners og Maestro.

MobilePay
Du har mulighed for at betale med MobilePay i vores webshop. Muligheden fremkommer som en normal betalingsmulighed i bestillingsforløbet.

EAN fakturering til offentlige institutioner og virksomheder
Vi har mulighed for at fremsende E-faktura til offentlige virksomheder og institutioner. EAN-nummeret kan indtastes under kundeoplysninger i forbindelse med bestillingen.

Bankoverførsel
Ved bankoverførsel bedes ordrens samlede pris overført til vores konto i:

A/S Skjern Bank, Banktorvet, 6900 Skjern.
Registreringsnummer 7780, Kontonummer 1340116.

Vi afsender ordren, når betalingen er indgået. OBS! Ved bankoverførsel eller betaling med check er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Der tages ikke gebyr ved betaling på HomeX.dk. Når du handler med HomeX.dk indgås aftaler på dansk.

 

 • LEVERING

Vores leveringsområde er Danmark med undtagelse af Færøerne og Grønland. Ved køb over kr. 995,- har vi FRI FRAGT i hele vores leveringsområde. Vores fragtpriser er: 

Ved ordrer op til kr. 995,-:

 • Til Pakkeshop kr. 35,-
 • Hjemmelevering kr. 39,-
 • Firmalevering kr. 35,-

Ved ordrer over kr. 995,-:

 • Gratis levering

 

 • LEVERINGSTID 

Vores normale leveringstid er på 1 - 3 arbejdsdage afhængig af hvilke varer der bestilles. På enkelte produkter kan der forekomme længere leveringstid. I disse tilfælde vil vi kontakte dig. Levering af din ordre sker med Post Nord eller anerkendt fragtfirma (Danske Fragtmænd, GLS, DHL, Dachser, Bring eller Brink Transport).

Har du spørgsmål vedrørende levering og/eller leveringstid, så er du altid meget velkommen til at ringe til os på 75 17 07 01 eller sende en mail på info@Homex.dk.

 

 • FORTRYDELSESRET

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb på mail til info@HomeX.dk. I din mail skal du oplyse dit ordre- eller fakturanummer og gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du modtager herefter en mail fra os, hvor vi oplyser dig om fremgangsmåden ved returnering af din konkrete vare og til hvilken af vores lageradresser, varen skal returneres til. Det er MEGET vigtigt, at du ikke sender en vare retur, før vi har oplyst dig om, til hvilken adresse varen skal returneres.

Her hos HomeX.dk er det meget vigtigt for os, at vi har tilfredse kunder. Vi gør derfor altid vores yderste for at yde en høj service og føre kvalitetsprodukter. Skulle du alligevel ønske at udnytte din fortrydelsesret, er det derfor vigtigt for os, at denne del også forløber så nemt og smertefrit for dig som muligt. Vi overholder selvfølgelig alle lovkrav på området - og er derudover også meget large, når det gælder din fortrydelsesret. 

Vores normale fortrydelsesret er på 14 dage fra modtagelse af varen. Har du brug for en længere fortrydelsesret - fx. ved køb af gaver - så er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi ud af det.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Nægter du modtagelse af en vare, har vi ret til at opkræve dig omkostningen for returforsendelsen.  

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder købet, bedes du altid kontakte os inden varen returneres, så vi kan oplyse dig om, til hvilken af vores lageradresser varen skal returneres. Bemærk: Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav, og vi modtager ikke varer sendt til pakkeshops. Varen skal således sendes til den lageradresse, som oplyses af os ved henvendelse.

Varens stand når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Har du således betalt med Dankort/Visa-dankort, så tilbage betaler vi beløbet til dit kort. Har du betalt ved bankoverførsel, bedes du ved returneringen oplyse dise kontooplysninger, hvortil vi skal tilbagebetale beløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, bedes du altid kontakte os inden varen returneres, så vi kan oplyse dig om, til hvilken af vores lageradresser varen skal returneres. Bemærk: Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

 

 • REKLAMATION

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.HomeX.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Når du reklamerer, er det vigtigt, at du så detaljeret som muligt beskriver problemet med produktet.

Ved returnering af en vare:
Du skal altid kontakte os inden varen returneres så vi kan vurdere:

a) om vi skal arrangere returneringen/fragten for dig for at minimere fragtomkostningen, som vi jo betaler,
b) til hvilken af vores lageradresser varen skal returneres.

Husk at varen altid skal emballeres forsvarligt ved returnering.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på info@HomeX.dk, så vil vi naturligvis behandle din henvendelse så hurtigt og smidigt som overhovedet muligt. Da det er vigtigt for os at du som kunde er tilfreds - også hvis du skulle komme ud for en uheldig oplevelse med en vare - så er vi altid pragmatiske og finder en god løsning på tingene - det er i alles interesse. Alligevel er vi lovgivningsmæssigt forpligtet til her at oplyse, at du kan indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk, hvis det ikke skulle lykkes at finde en løsning.

 

 • E-MARKEDSFØRING

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail reklame), når der er spændende nyheder fra HomeX.dk. Du modtager kun nyhedsbrevet, når du udtrykkeligt har sagt ja tak hertil. Desuden kan du på hvert nyhedsbrev med et kryds markere, at du ikke længere ønsker at modtage dette.

 

 • PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os på HomeX.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn, Adresse, Telefonnummer og e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Homex og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi er forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år af hensyn til skattelovgivningens krav til vores regnskab. Herudover vil vi selvfølgelig også altid kunne finde tilbage til din ordre og nemmere hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til varen.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke i forbindelse med din bestilling, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for/indehaveren af HomeX.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på HomeX.dk er direktør og indehaver Jens Langelund-Larsen.

Oplysninger afgivet til HomeX.dk videregives kun til tredjemand med henblik på at kunne levere din ordre til dig. Herudover videregiver eller sælger vi på ingen måde dine personoplysninger til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Homex har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven (Persondataforordningen/GDPR, der trådte i kraft den 25. maj 2018) og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Homex via e-mail info@HomeX.dk.

 

 • COOKIES

Hos HomeX.dk anvender vi de cookies, der er nødvendige for at optimere vores site og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for vores kunder. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvorledes afhænger af din browser. Vi anvender desuden en logstatistik. Dette betyder, at vi opsamler information, der kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores site har, hvilke sider de henvises fra, og hvor på sitet de forlader siden mv. Denne logstatistik anvendes kun med det formål at optimere HomeX.dk.

 

 

 • OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN

Virksomhedens juridiske navn:
Homex - Jens Larsen

Organisationsform og etableringsår:
HomeX.dk er en enkeltmandsvirksomhed, der er etableret af Jens Langelund-Larsen i 2004.

CVR-nummer:
27608299

Adresse:
Ålbæk Møllevej 15, 6740 Bramming

E-mail adresse:
Info@HomeX.dk

Telefonnummer:
+45 75 17 07 01