Firmaprofil

HomeX.dk er en 100% DANSK-ejet familievirksomhed, der sælger et bredt udvalg af sports- og fritidsprodukter samt legetøj  til såvel private som virksomheder og institutioner - alt sammen til priser som ligger et godt stykke under, hvad man normalt betaler herhjemme.

Vi er som nævnt en 100% DANSK-ejet familievirksomhed og er etableret i 2004. Vi har igennem årene opbygget kontakt til et bredt netværk af pålidelige leverandører herhjemme og i udlandet. Vi er på den måde i stand til at levere kvalitetsprodukter, som vi til enhver tid kan stå inde for. Fornyelse og inspiration er vigtigt, og vi er hele tiden på udkig efter nye spændende kvalitetsprodukter. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis der er et produkt, som du mangler på vores side.

For os er ærlighed og troværdighed vigtigt - også i handelsforhold. Du kan derfor trygt handle hos os. Vi bestræber os på at kvalitet og personlig service er i højsædet - det kan godt lade sig gøre selvom priserne er lave!

Vores webshop hos HomeX.dk opfylder naturligvis alle lovgivningen krav til en webshop - derfor har vi også valgt at blive e-mærke certificeret af e-handelsfonden. Når du handler via vores hjemmeside har du derfor altid 14 dages fortrydelsesret på varerne og den normale reklamationsret i henhold til købeloven. Producenternes normale produktgarantier er naturligvis også gældende.

Vi har til huse i landsbyen Ålbæk beliggende mellem Esbjerg og Bramming. Herfra sender vi dagligt varer til vores kunder over hele landet. De fleste kunder bestiller direkte via denne hjemmeside og benytter sig af den øgede sikkerhed, det giver at kunne betale med dankort.

Men vi sætter også gerne ord på vores produkter. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 75 17 07 01. Vi træffes alle ugens 7 dage mellem kl. 08.30 og kl. 22.00.


Med venlig hilsen

Jens Langelund-Larsen
Indehaver af HomeX.dk