FORTRYDELSESRET

VI HAR FORLÆNGET RETURRETTEN/FORTRYDELSESRETTEN TIL 20/1 2024

Hos HomeX.dk har vi - i lighed med tidligere år - valgt at forlænge den normale fortrydelsesret (returret), så du i ro og mag kan købe julegaverne i god tid og samtidig være sikret fortrydelsesret, hvis gaven skal returneres eller byttes. Dette betyder, at returretten automatisk er forlænget til 20/1 2024 for alle varer, der er købt i perioden 4/11 - 24/12 2023.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb på mail til info@HomeX.dk. I din mail skal du oplyse dit ordre- eller fakturanummer og gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du modtager herefter en mail fra os, hvor vi oplyser dig om fremgangsmåden ved returnering af din konkrete vare og til hvilken af vores lageradresser, varen skal returneres til. Det er MEGET vigtigt, at du ikke sender en vare retur, før vi har oplyst dig om, til hvilken adresse varen skal returneres.

Her hos HomeX.dk er det meget vigtigt for os, at vi har tilfredse kunder. Vi gør derfor altid vores yderste for at yde en høj service og føre kvalitetsprodukter. Skulle du alligevel ønske at udnytte din fortrydelsesret, er det derfor vigtigt for os, at denne del også forløber så nemt og smertefrit for dig som muligt. Vi overholder selvfølgelig alle lovkrav på området - og er derudover også meget large, når det gælder din fortrydelsesret. 

Vores normale fortrydelsesret er på 14 dage fra modtagelse af varen (dog forlænget til 20/1 2024 i forbindelse for varer købt i periden 4/11-24/12 2023). Har du brug for en længere fortrydelsesret - fx. ved køb af gaver - så er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi ud af det.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Nægter du modtagelse af en vare, har vi ret til at opkræve dig omkostningen for returforsendelsen.  

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder købet, bedes du altid kontakte os inden varen returneres, så vi kan oplyse dig om, til hvilken af vores lageradresser varen skal returneres. Bemærk: Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav, og vi modtager ikke varer sendt til pakkeshops. Varen skal således sendes til den lageradresse, som oplyses af os ved henvendelse.

Varens stand når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Har du således betalt med Dankort/Visa-dankort, så tilbage betaler vi beløbet til dit kort. Har du betalt ved bankoverførsel, bedes du ved returneringen oplyse dise kontooplysninger, hvortil vi skal tilbagebetale beløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, bedes du altid kontakte os inden varen returneres, så vi kan oplyse dig om, til hvilken af vores lageradresser varen skal returneres. Bemærk: Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

- o -

Har du spørgsmål i forbindelse med fortrydelse eller ombytning af en ordre - eller andre spørsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 75 17 07 01 (vi træffes alle ugens 7 dage mellem kl. 08.30 - 22.00) eller på mail info@HomeX.dk.

Med venlig hilsen
HomeX.dk
Jens Langelund-Larsen